Контакт

office@staks.net
0885543837
029434019

Follow

СТАКС

Уважаеми клиенти,
в стремежа си да подобрим качеството си на обслужване, ние от рекламна агенция СТАКС, обновихме нашата интеренет страница.

Добре дошли!

Водени от Вашите потребности Ви предоставяме бърз и лесен достъп до пълната гама от продукти които предлагаме. Ние сме тук, готови да отговорим на всичките Ви въпроси и да реализираме всичките Ви идеи. Надяваме се да успеем да направим работата ни с Вас - нашите клиенти, още по-приятна!

* Преди това от 15 юли офисът няма да работи, само производствената база.

3D принтирането е  съвременна технология за изработка на триизмерен твърд предмет с помощта на цифров модел. Съществуват различни материали за 3D принтиране, като всеки от тях е подходящ за различни приложения.
Ако създавате прототипи, вероятно знаете, че  3D печата  е възможно най-добрият начин да направите и тествате вашият дизайн. Създайте прототип, уникален детайл или дори произведение на изкуството.
Цените на тази услуга зависят от сложността, размерите и свойствата на обекта, който желаете да принтирате, както и от изискванията към материала.

Разполагаме с LCD и FDM 3D принтер 

Изработваме:
▪ Персонални 3D проекти ▪ Архитектурни макети 3D прототипи 
▪ Малки 3D елементи - джаджи, бижута, хоби предмети  ▪ Дизайнерски 3D елементи

Ако вашият модел е прекалено голям за машините, с които разполагаме, ще се погрижим да бъде разделен на части, които могат по-късно да бъдат сглобени.

Невероятната разделителна способност от 28㎛ ни позволява да създадем чисти и детайлни модели.


САЙТЪТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ/COOKIES ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА И АНАЛИЗА НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО