Контакт

office@staks.net
0885543837
029434019

Follow

СТАКС

Уважаеми клиенти,
в стремежа си да подобрим качеството си на обслужване, ние от рекламна агенция СТАКС, обновихме нашата интеренет страница.

Добре дошли!

Водени от Вашите потребности Ви предоставяме бърз и лесен достъп до пълната гама от продукти които предлагаме. Ние сме тук, готови да отговорим на всичките Ви въпроси и да реализираме всичките Ви идеи. Надяваме се да успеем да направим работата ни с Вас - нашите клиенти, още по-приятна!

 
3D принтирането намира все по-голямо приложение в света около нас,
благодарение на многобройните си възможности.

 Най-бързият и лесен начин за създаване на всякакви предмети и макети!
Това е съвременна технология за печат (изработка) на триизмерен твърд предмет с произволна форма с помощта на цифров модел.

Услугата 3D принтиране дава възможност за изработване на модели чрез подаване на разтопен материал през дюза най-често PLA и ABS пластмаса. Съществуват различни технологии за 3D принтиране, като всяка от тях е подходяща за различни приложения. Ако вашият модел е прекалено голям за машините, с които разполагаме, ще се погрижим да бъде разделен на части, които могат по-късно да бъдат сглобени.

Цените на тази услуга зависят от сложността, размерите и свойствата на обекта, който желаете да принтирате, както и от изискванията към материала.

Изработваме:
▪ Триизмерни модели  ▪ Персонални 3D проекти ▪ Архитектурни макети 3D прототипи 
▪ Малки 3D елементи - джаджи, бижута, хоби предмети  ▪ Дизайнерски 3D елементи


САЙТЪТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ/COOKIES ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА И АНАЛИЗА НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО