Контакт

office@staks.net
0885543837
029434019

Follow

СТАКС

Уважаеми клиенти,
в стремежа си да подобрим качеството си на обслужване, ние от рекламна агенция СТАКС, обновихме нашата интеренет страница.

Добре дошли!

Водени от Вашите потребности Ви предоставяме бърз и лесен достъп до пълната гама от продукти които предлагаме. Ние сме тук, готови да отговорим на всичките Ви въпроси и да реализираме всичките Ви идеи. Надяваме се да успеем да направим работата ни с Вас - нашите клиенти, още по-приятна!

* Преди това от 15 юли офисът няма да работи, само производствената база.

Фрезоването е един от водещите процеси при обработка на метал, чрез фрезоване се постига прецизна обработка на различни повърхности.

Механично рязане и гравиране на различни материали: месинг, алуминий, сребро, дърво, плексигас, пластмаси с декоративно покритие, PVC плоскости, шперплат, вералит и др.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- в рекламата: месингови печати за восък, печати и клишета, обемни букви, рекламни надписи и табели, сувенири, медали и купи, рамки, съоръжения за ориентация.

- в промишлеността: печатни платки, лицеви панели за машини, прототипи, изработка на джигове, рязане и механично гравиране на стомана, алуминий

- в бижутерията: различни форми за леене и гравиране, финни детайли за модели

Цифровите фрези осигуряват изключителна точност на процеса и гладкост на обработвания метал.

С нея могат да бъдат изработвани инструменти и машинни детайли с широко приложение – части за индустриално и търговско оборудване.

САЙТЪТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ/COOKIES ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА И АНАЛИЗА НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО