Контакт

office@staks.net
0885543837
029434019

Follow

СТАКС

Уважаеми клиенти,
в стремежа си да подобрим качеството си на обслужване, ние от рекламна агенция СТАКС, обновихме нашата интеренет страница.

Добре дошли!

Водени от Вашите потребности Ви предоставяме бърз и лесен достъп до пълната гама от продукти които предлагаме. Ние сме тук, готови да отговорим на всичките Ви въпроси и да реализираме всичките Ви идеи. Надяваме се да успеем да направим работата ни с Вас - нашите клиенти, още по-приятна!

3D принтирането намира все по-голямо приложение в света около нас, благодарение на многобройните си възможности.

Хората откриват все по-широко приложение на 3D принтерите и започват да ги използват все повече както в дома, така и в работата си.

Това е най-бързият и лесен начин за създаване на всякакви предмети и 3D макети! 3D печат е съвременна технология за печат (изработка) на триизмерен твърд предмет с произволна форма с помощта на цифров модел.
Услугата 3D принтиране дава възможност за изработване на модели чрез подаване на разтопен материал през дюза най-често PLA и ABS пластмаса.
Съществуват различни технологии за 3D принтиране, като всяка от тях е подходяща за различни приложения.
Ако вашият модел е прекалено голям за машините, с които разполагаме, ще се погрижим да бъде разделен на части, които могат по-късно да бъдат сглобени.

Цените на тази услуга зависят от сложността, размерите и свойствата на обекта, който желаете да принтирате, както и от изискванията към материала.

Изработваме:

  • Триизмерни модели
  • Персонални 3D проекти
  • Архитектурни макети 3D прототипи
  • Малки 3D елементи - джаджи,бижута,хоби предмети
  • Дизайнерски 3D елементи